• 4aa5e7161

Ningbo Forever Moving plastike Co, Ltd, është e vendosur në periferinë perëndimore të qytetit Ningbo, pranë Aeroportit Ndërkombëtar Lishe, duke mbuluar një sipërfaqe prej 2000square metra. Ne gëzojnë rrjete shumë të përshtatshëm të tokës, detit dhe transportit ajror. Kryesisht ne furnizimin me mjete kuzhine plastike, sende shtëpiake për më shumë se 6 vjet. Ato eksportohen kryesisht në SHBA, Japoni dhe Evropë. Në vitet e fundit, kompania jonë ka vazhduar të forcojë aftësitë tona teknologjike, me një kapacitet prodhues vjetor prej 20 milion dhe vjetore vlera e shitjes arriti $ 3million.we kanë qenë me cilësi të mirë dhe çmim konkurrues për të fituar reputacionin.


WhatsApp Online Chat !