Lajme

 • baby hair brush

  This young couple are packing baby hair brush, They look so sweet, Do a good job!  
  Lexo më shumë
 • measuring spoon

  Lexo më shumë
 • Buy Buy Buy

  We will buy more injection molding machines in the end of this year.Thank all of our customers!
  Lexo më shumë
 • Two containers

  Two containers

  Thank god! It is sunny after small raindrop ,we finished two containers.
  Lexo më shumë
 • busy August

  Every workers in Forever-Moving are very busy, there are a lot of orders.We want to have a summer holiday…..
  Lexo më shumë
 • Në fillim të vitit 2018

  Në fillim të vitit 2018

  Në fillim të vitit 2018, menaxheri ynë Tracy shkoi në Shangai për të përmbushur një nga klientët tanë më të mëdhenj. Ai ishte shumë i kënaqur me shërbimin tonë dhe cilësinë. Ai premtoi se do të na japë më shumë urdhra në vitin e ardhshëm dhe shpresuar ne mund të rriten së bashku me ta.
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat !